Uitbreiding bij PWR!

Bryan Gerritse

16-03-2021

Even voorstellen…
Mijn naam is Cindy de Graaf en tot mijn grote trots en vreugde mag ik vanaf heden het PWR-team versterken. Met mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, coaching en advisering, hoop ik een mooie aanvulling te zijn. Ik kan mij uitstekend vinden in de persoonlijke en individuele manier van begeleiden bij PWR. Dit zorgt ervoor dat de dienstverlening op de persoon en situatie kan worden afgestemd. Zo kunnen de juiste instrumenten worden ingezet om de beoogde resultaten te behalen. Mensen- en maatwerk, waar alle partijen baat bij hebben! De professionaliteit, kwaliteit en
onderscheidende aanpak van dit “Blik op werk” gecertificeerde re-integratiebureau, spreken mij zeer aan.

Ik heb er zin in! Schroom niet om mij te benaderen bij vragen over 2 e spoor-, outplacement- en/of andere (coaching)trajecten die wij aanbieden:

c.degraaf@pwr.direct

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen
je zo spoedig mogelijk terug!